Bed & Breakfast

Ta’ på en hyggelig overnatning hos Hotel Crone, som er beliggende tæt på shoppingmuligheder, skov, strand og sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle. På hotellet finder du 12 værelser, med fælles toilet og bad på gangen, hvoraf det ene er et familieværelse til fire personer med dobbeltseng og køjeseng. 

Enkelt eller dobbeltværelse


Sov trygt og godt på vores hyggelige bed & breakfast

Hotellet har 12 værelser med fladskærms-tv og skab. På begge etager, er der FÆLLES toilet og bad, på gangen. Her bliver naturligvis gjort rent flere gange dagligt. På alle værelser kan vi redde op til en ekstra besøgende eller til barn. Om morgenen kan du nyde vores morgenmad i restauranten.  

Hotellet ligger 2 km fra centrum af Grenaa og er kun få meter fra den charmende lystbådehavn. Nyd de varme sommeraftner med “en kold” ved et af vores have borde på fortovet eller gå en tur i Kattegatcentreret, som ligger lige op ad Hotel Crone. 

– Forpagter Marianne Andersen

Fra 500 kr.

Enkeltværelse

Vil du have en god og solid morgenbuffet med i din overnatning? Et enkeltværelse koster kun 550,- i alt for både overnatning og morgenmad. 

Fra 700 kr.

Dobbeltværelse

Vil I have en god og solid morgenbuffet med i Jeres overnatning? Et dobbeltværelse koster kun 800,- i alt for både overnatning og morgenmad. 

Mad ud af huset

Vi har haft stor succes med vores mad ud af huset. Du kan bestille til arbejdspladsen, som take away og spise maden på egen terrasse eller tage det med til familiekomsammen.  

Få hele menukortet

Bare rolig! Vi har meget mere at byde på. Du kan både få en særlig børnemenu, et syndigt dessertkort, en velassorteret vinmenu og selvfølgelig vores skønne håndmadder og smørrebrød. 

Spis dig mæt i mormormad eller få en god og tryg overnatning på vores B&B

Online booking

Vi har 12 værelser som vi lejer ud. Book via telefon eller mail. 

Designet af Plico A/S. All rights Reserved.